top of page

VÅRE REFERANSER

FLUX VALVISION

Flux Valvision er en pålitelig leverandør av et bredt utvalg av høykvalitets ventiler og aktuatorer til olje- og gassindustrien, inkludert presserende behov og vanskelig tilgjengelige pakker, til konkurransedyktige kostnader og leveringstider. Vedlikeholds- og serviceløsninger tilbys både på land og offshore. 

Flux Valvision har vært kunde av LieOverflate siden 2005 og er dermed en av våre «Ur kunder» Vi utfører overflatebehandling av ventiler, girbokser og aktuatorer. Malingssystemer beregnet for karbonstål og rustfrie kvaliteter.

FluxValvision.png

FRANK MOHN FUSA

Framo Fusa er verdensledende innen pumpeteknologi for marin og offshore industri og har vært den anerkjente lederen innen pumpesystemer i mer enn et halvt århundre. Kunder over hele verden henvender seg til Framo, både for pumper og for ekspertise i å møte utfordringene. Framo har unike pumpeløsninger for last, offshore og havbruk.

Lie Overflate har overflatebehandlet fundamenter for pumpesystemene i mange år. Vi har levert systemer som er i drift verden rundt. Våre leveranser omfatter rammer, pumpefundamenter og tilhørende utstyr. I tillegg overflatebehandler vi rørsystemer som hører til pumpesystemene til Framo Fusa.   

FRAMO.png

ALSAKER STÅL AS

Alsaker Stål AS er en tradisjonsrik smed med historie helt tilbake til 1899. Alsaker Stål AS leverer alt fra mindre smedarbeider til store stålkonstruksjoner og bygg. LieOverflate har vært leverandør til Smed Alsaker siden vi startet opp på Ågotnes, 2005. Vi har levert overflatebehandling på en hel rekke prosjekter, fra Iskanten, Berendsen Vaskeri, Baldakiner ved Åsane Storsenter, trapper til Bergen Brannstasjon og tribunetrapp på Brann Stadion.

Vi har også utført overflatebehandling på Høyskolen i Bergen i forbindelse med ombygging av det gamle jernbaneverkstedet.

Vi har også levert overflatebehandling og passiv brannbeskyttelse til rehab av studentboliger i Grønneviksøren. Vi har også utført en rekke brannhemmende systemer for Alsaker Stål AS.

Alsaker_Logo-01.png

CLAMPON

ClampOn er en global leverandør av intelligente sensorer som bruker ultralyd teknologi. De måler partikler, lekkasjer, vibrasjon og korrosjon- erosjon. ClampOn leverer løsninger beregnet både for Topside og Subsea applikasjoner. ClampOn opererer globalt og er derfor avhengig av at deres samarbeidspartnere besitter bred kompetanse og kunnskap om ulike spesifikasjoner og prosedyrer.

 

ClampOn er avhengig av at også deres partnere tilfredsstiller gitte kundekrav. Vi er derfor stolt av at ClampOn har valgt oss som samarbeidspartner innen overflatebehandling. Avtalen gir begge parter gode arbeidsforhold, langsiktighet og fører til forbedringer både hos kunde og leverandør. ClampOn behandler sitt utstyr med malingssystemer beregnet for Subsea og Topside bruk. De behandler også en del utstyr med lavfriksonsbelegg, Xylan. LieOverflate leverer komplette løsninger. Det er utarbeidet flere tekniske prosedyrer i samsvar med krav gitt til ClampOn.

ClampOn_logo_transparent.png

STATSBYGG

Overflatebehandlede objekter:

Nedbrutt passiv brannbeskyttelse på bærende søyler på hovedbygg, Høgskulen i Sogndal. Sluttbruker: Statsbygg, fasiliteter for Høgskulen i Sogndal. Installasjon av ny passiv brannbeskyttelse.

 

Bakgrunn: Kun 2 år etter at bygget ble tatt i bruk, begynte utvendig passiv brannbeskyttelse å blære og flasse av.
Lie Overflate fikk oppdraget med å finne en brannbeskyttelse som både tåler klima og som gir tilstrekkelig trygghet for studentene i tilfelle branntilløp.

 

7 stk bærende søyler med høyde fra 9,5 til 10,5 meter ble renovert og påført nytt korrosjonsbeskyttelse og brannbeskyttelse. Korrosjonsklasse C4H. Brannbeskyttelse: R90.


Lie Overflate har også deltatt med beskrivelser og anbefalinger, basert på observasjoner på nedbrytning av tilsvarende metoder for passiv brannmaling i korrosivt miljø. Arbeidet ble gjennomført uten avvik, uhell og til avtalt tid og kvalitet.

SOTRA CONTRACTING AS

Sotra Contracting AS er et mekanisk verksted som har sine fasiliteter på Vindenes. SoCon er en bedrift med lange tradisjoner. De leverer både nybygg og foretar reparasjoner og oppgraderinger på utstyr beregnet for offshore og Subsea bruk. LieOverflate utfører overflatebehandling og korrosjonsbskyttelse for SoCon AS. Vårt spekter innen overflatebehandling omfatter både nytt utstyr, subsea rammer, Tools og «Trawlable frames» for å nevne noe. Vi har etablert et tett og godt samarbeid. Eksempler på utførte oppdrag: «Trawlable Frame» NORSOK M 501 system 7. «Choke Bridge» «X-Mas Trees» Felles for disse oppdragene er krav til presisjon og beskyttelse av utstyr som ikke tåler sandblåsing av flatene

SOTRACON.gif

MACGREGOR

MacGregor har vært kunde hos oss i flere år. Vi utfører overflatebehandling på utstyr beregnet både for topside og Subsea applikasjoner. Typiske spesifikasjoner er NORSOK M 501, system 1, 2A/B, 6 og 7. For øvrig brukes både Xylan og Belzona systemer. Typiske oppdrag er inn og utvendig overflatebehandling av akkumulatorflasker montert på ramme, tilhørende Blow Out Preventer for halvt nedsenkbare borerigger. Innvendig behandling av akkuflasker er spesielt krevende på grunn av trang tilkomst og krav til kjemikaliemotstand ved høy temperaturer. Vi har valgt å bruke Belzona keramisk kompositt for denne applikasjonen.

macgregor.png

PSW GROUP

PSW Group tilbyr produkter og tjenester innen inspeksjon, engineering, reparasjon, vedlikehold, installasjon og operasjonell drift. PSW Group er rettet mot offshore og Subsea markedet. De har flere avdelingskontorer. LieOverflate har vært leverandør til PSW i flere år og vi har utført overflatebehandling av utstyr både for Subsea bruk og utstyr beregnet for å plasseres «Topsides».

Våre oppdrag for PSW omfatter overflatebehandling av hydrauliske sylindre, komplette pakker inkl. skivehjul, blokker, akkumulatorflasker og lignende. Vi har også overflatebehandlet BOP rammer for halvt nedsenkbare leterigger. Typiske malingssystemer er: NORSOK M 501, malingssystem 1 (for bruk på dekk, over sjø) og malingssystem system 7 (system for neddykket utstyr). Vi har også utført Xylan behandling for applikasjoner hvor det stilles krav til redusert friksjon.

PSW-Group-AS-logo-1.png

RADØYGRUPPEN

Radøygruppen AS er en produsent av stålkonstruksjoner som har lang erfaring og spisskompetanse. De leverer til Offshore, Subsea næringen, Maritim næring og innen fornybar energi. Radøygruppen har inngått leveringsavtale med LieOverflate.

Radøygruppen AS og LieOverflate har samarbeidet med utvikling og godkjenning av malingsprosedyrer i henhold til krav gitt av flere større oljeselskaper. Vi utfører oppdrag for Radøygruppen både i deres anlegg og i vårt anlegg på Ågotnes. Vi utfører både sandblåsing, metallisering og maling i henhold til NOROSK systemer og Xylan belegging av Subsea utstyr.

logo-radoyy.png

NORSKE VENTILER

Norske Ventiler designer og produserer ulike typer ventiler for Offshore og Subsea applikasjoner. De skreddersyr ulike løsninger i forskjellige metaller og de leverer over hele verden. Norske Ventiler ble kunde av LieOverflate allerede høsten 2005 og vi har etter hvert fått til et meget godt samarbeide innen korrosjonsbeskyttelse.

Norske Ventiler har utviklet en ny type hurtigkobling for Subsea applikasjon. FMC Kongsberg Subsea AS har valgt denne type produkt for et av sine prosjekter. LieOverflate har vært med å velge passende korrosjonsbeskyttelse for dette utstyret. Vi har valgt å bruke Xylan lavfiksjonsbelegg, da denne type coating gir minimal beleggtykkelse som tåler trykk og gir vesentlig redusert friksjon ved til og frakobling av utstyret. Vi har utarbeidet og fått godkjent arbeidsprosedyrer i henhold til kundekrav.

Vi utfører for øvrig overflatebehandling i henhold til en hel rekke spesifikasjoner, både for Top sides og Subsea applikasjoner. NORSOK M 501 rev 5. er den mest brukte standarden hos Norske Ventiler AS.

vales.png

KONGSHAVN INDUSTRI 

Kongshavn Industri AS utvikler, designer og produserer utstyr for oljeindustrien samt driver med reparasjon og overhaling av denne typen utstyr. LieOverflate har vært leverandør til Kongshavn Industri siden 2003. Vi utfører overflatebehandling av nytt utstyr og i forbindelse med rehabiliteringsprosjekter.

LieOverflate har helt siden vi etablerte oss hatt Kongshavn Industri som kunde og vi har utført en rekke oppdrag for dem gjennom de siste 8 årene. De er vår første kunde og vi er stolte over å ha dem med på laget.

Her nevnes en del oppdrag utført for Kongshavn Industri AS:

Heidrun: Gantrykran for rør dekk. Overflatebehandlet i hht NORSOK M 501, System 1 og 6.

Heidrun: Brønnintervensjonstårn. Overflatebehandlet i hht NORSOK M 501, system 1. Komplett inkl. stillaser, tildekking og overflatebehandling. Deler av arbeidet utført i eget anlegg, hoveddel utført hos kunde i Kongshavn og på Hilleren.

Snorre A: Skidderamme for Brønnintervensjonstårn. Overflatebehandlet i hht NORSOK M501, system 1.

Framo Engineering: Testanlegg Subsea komponenter. Overflatebehandlet i hht. NORSOK M 501, system 1 og system 3, innvendig trykktank.

Snubbing Slips. Overflatebehandlet i hht NORSOK M 501, system 1.

kongshavn.png
bottom of page