top of page

Takk for et spennende og innholdsrikt år!

Vi ønsker å takke våre fantastiske kunder, leverandører og våre fantastiske ansatte

for et spennende og innholdsrikt år.


Lie Overflate har hatt et spennende og innholdsrikt driftsår med mange interessante og

varierte oppdrag. Vi har hatt en rivende omsetningsutvikling og god ordreinngang slik at vi kommer til å få en god start på 2023.


Nye krefter

Lie Overflate har tilsatt Endre Askeland som Daglig leder og han er allerede godt i gang i sitt arbeid.


Samtidig har vi også gjort en del endringer i styre, ny styreleder er Odd Werner Hansen, som med sine spisskompetanse innen bedriftsutvikling og ledelse, er med og bidrar til videre utvikling av selskapet.


Nytt medlem i styret fra første januar 2023 er Gunnar Onarheim Sulen, en erfaren ressurs innen bank og finans, vi ønsker Gunnar velkommen om bord på laget!Til venstre: Endre Askeland, Daglig leder, i midten: Torbjørn Lie, Marked og utvikling. Til høyre: Odd Werner Hansen, Styreleder.


Muligheter for 2023?

Vi ser optimistisk på 2023 og gleder oss til å ta fatt på et nytt og spennende år. Mange store prosjekter står på trappene og vi søker derfor å knytte til oss nye medarbeidere, både fagarbeidere, arbeidsledere og prosjektledere.


Vi har sterk tro på at 2023 skal bli nok et år med omsetningsutvikling og mange gode oppdrag utført i henhold til avtale. Bli med på laget og vær med på en spennende reise!Vi ønsker alle våre forbindelser en riktig god jul og et godt nyttår.

Takk for i år!

Comentários


bottom of page