top of page

NY DAGLIG LEDER

Endre Askeland er ansatt som ny Daglig Leder i Lie Overflate AS.

Han tiltrer fra den 01.11. 2022.

Endre Askeland tar over jobben som Daglig Leder etter Torbjørn Lie.


Vi er svært tilfredse med jobben Torbjørn Lie har gjort siden han som Gründer etablerte Lie Overflate AS på Ågotnes i 2005. Torbjørn har hele tiden jobbet aktivt i organisasjonen og har bygd opp bedriften fra to ansatte til en mellomstor bedrift som innehar bred kompetanse og med høy kvalitet i fokus. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9002: 2015 og ISO 14001: 2015. Vi er også kvalifiserte i en rekke kvalifikasjonsordninger, Achilles, Magnet JQS, StartBANK, mv. Torbjørn har hatt stillingen som Daglig Leder i hele perioden og fratrer for å konsentrere seg om salg / markedsføring og videre utvikling av bedriften.


Endre Askeland er ansatt som Daglig Leder for å videreføre selskapet i tråd med bedriftens strategi mot et mer bærekraftig samfunn og fortsatt vekst i alle markeder Lie Overflate deltar i. Endre Askeland har tidligere vært ansatt i Vitek Miljø AS som Driftssjef. Han har vært i Vitek Miljø i 6 år. Han har ledererfaring både fra Sjøforsvaret og det sivile liv. Endre bringer med seg pågangsmot, han er en relasjonsskaper og skal være med i arbeidet med å

digitalisere og effektivisere driften. Han ønsker også å bidra med økt trivsel på jobben.


Vi ønsker Endre om bord på laget og sammen med våre ansatte, samarbeidspartnere skal vi skape gode resultater for fremtiden, med bærekraft i høysetet!
bottom of page